Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

De fleste netshops tildeler til alt held en række forskellige metoder til levering. En af de mest benyttede er for øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, hvor du selv kan afhente din bestilling når du har lyst. Leveringsmetoden er nemlig ultra smertefri, og oftest endvidere den mest letkøbte form for levering.

Du burde lige så vel udse dig at vælge at få leveret hjem til dig eller til hvor du arbejder. Fragtløsningen viser sig oftest en kende mere bekostelig, men samtidig ret let. Den prisbilligste fragttype vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken, hvilket afhænger af at du bor med kort afstand til internet virksomhedens bopæl.

Leveringshastigheden kan vise sig at være usædvanlig udslagsgivende om man skal bruge dine nye produkter lige om lidt, så i det øjemed er det øjensynligt væsentligt at du tjekker det estimerede leveringstidspunkt for den aktuelle vare.

Flere internet butikker frembyder dag-til-dag fragt på deres favorit produkter, men vær på vagt da det står og falder med at der bestilles forinden et aftalt tidspunkt, med det formål at de har udsigt til at kunne nå at få produktet afsted før logistikmedarbejderne holder fyraften.

Nogle få online varehuse lover fragt uden omkostninger, men oftest afkræver det at man køber for en bestemt pris. Ellers kunne du beslutte sig for den prisbilligste leveringsmåde, hvilket mange gange – ligegyldigt om du opholder sig ved Roskilde, Middelfart eller Bjerringbro – vil blive at få dem til at levere pakken til et afhentningssted.

Trustpilot giver dig fuldkommen pålidelige muligheder

Det er jo efterhånden super ukompliceret for internetbrugere at sammenligne priser fra forskellige firmaer på nettet på odsgardnetbutik.dk og af den grund har masser af online forhandlere været presset til at at stampe salgsværdien på deres produkter – til drenge og piger, og samtidig til herrer og damer – en hel del, og endda nogle gange yde gratis fragt.

Derfor kan det trods alt blive udbytterigt at checke flere internet handler efter tilbud før du køber, sådan at du ikke er i tvivl om at indhente den prisbilligste pris.

Du må alligevel være så påpasselig, at såfremt en online butik sælger varer til en udsalgspris som anses for usædvanlig overkommelig, er det i nogle tilfælde være et kendetegn på en falsk internet handler. Betalinger med kort er ikke desto mindre omfavnet af en ordning, hvilket assisterer os imod falske internet varehuse.

Generelt slår vi et slag for køb med kort eller mobilbetaling. Alternativt kan du overveje et tilbud fra eksempelvis ViaBill, ifald du vil godtgøre pengene i flere bidder.

Før nogen bestiller hos en internet forhandler burde man i reglen læse shoppens handelsaftale, dog er det for det meste ikke særlig interessant.

Et andet forslag kan derfor være at granske om online shoppen er e-mærket medlem, da det bør være et tegn på at internet webshoppen føjer de danske love, og at online forhandleren rutinemæssigt tilses af fagfolk der har den nødvendige knowhow om reglerne. Derudover giver det dig anledning til at blive hjulpet, hvis du møder problemstillinger som følge af dit køb.

Udover dette er det godt at du er obs på de væsentligste betingelser der kan influere på købet, til eksempel hvilken ombytningsrettighed e-butikken har. I relation til det er det samtidig relevant, at man stadigvæk bibeholder ens kvittering, så man når som helst vil kunne bevise handlen, uafhængig om man leder efter et produkt til en mand eller kvinde.

Trustpilot giver dig nogenlunde gode muligheder

Trustpilot medfører helt gunstige løsninger til at blive klogere på flere nuværende kunders iagttagelser og herved tilrådes det, at du besigtiger online forhandlerens anmeldelser før du lægger din bestilling.

Facebook frembringer lige så vel en række stabile genveje til at få en idé om online firmaets kundefokus. Derudover ses en række internet firmaer hvor du kan forfatte en kritik af deres købsoplevelse, hvilket ligeledes burde benyttes til at få et indblik i kundetilfredsheden.

Vores hjemmeside er finansieret af indtægter fra annoncer. Vi har et tæt samarbejde med adskillige netbutikker i form af at vi publicerer butikkernes varer, og modtager kommission under forudsætning af at en af vores brugere foretager en bestilling.