Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

De fleste netbutikker i Danmark yder nu om stunder et hav af forskellige leveringsudgaver. En af dem der er mest anvendt er nu om stunder levering til en pakkeshop, og så henter du bare de bestilte varer når det passer dig bedst. Fragttypen er altså temmelig ligetil, samt tit også den mindst kostelige slags levering.

Fragttiden er selvfølgelig ret afgørende om du har brug for ordren om få sekunder, så i det øjemed er det selvsagt væsentligt at man undersøger den anslåede leveringsdato for det relevante produkt.

De fleste online butikker tilbyder muligheden for dag-til-dag levering på deres bedst sælgende varenumre, men som trods alt tager udgangspunkt i at ordren gennemføres forud for et bestemt klokkeslæt, så de har mulighed for at nå at få produktet ordnet forud for at de lageransatte får fri.

Enkelte webshops garanterer gratis levering, men for det meste kun når der handles for en konkret pris. Ellers må man gribe den mindst kostelige leveringstype, der i de fleste tilfælde – hvad end du opholder sig ved Hørsholm, Varde eller Helsinge – er at få dem til at bringe produkterne til et afhentningssted.

Undersøg hvorvidt internet forhandleren er tilsluttet e-mærket

Det har vist sig at være meget ukompliceret for enhver at finde information om priser på diverse e-firmaer og ergo har langt de fleste online shops ikke kunne slippe for at nedbringe udsalgspriserne på en række af deres varer – til juniorer, og tillige også til kvinder og mænd – betragteligt, og endda nogle gange love gratis fragt.

Det kan alligevel blive tiden værd at checke nogle outlets på nettet efter rabat forud for at du gennemfører dit køb, sådan at man er velinformeret til at opnå den mindst kostelige pris.

Vi foreslår generelt handler med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kan du drage fordel af en afdragsordning fra f.eks. ViaBill, ifald du gerne vil betale betalingen over en periode.

Inden nogen handler hos en online webshop kunne man på en vis måde betragte butikkens betingelser, det er dog bare ikke specielt ophidsende.

Et nemt alternativ kunne være at se om internet firmaet er e-mærke tilsluttet, som bør være en indikator for at online virksomheden respekterer de opstillede regler, foruden at internet firmaet ofte kontrolleres af fagmænd som har ekspertise inden for bestemmelserne på området. Det giver dig genvej til hjælpende service, såfremt du får vanskeligheder med dit køb.

Tjek hvorvidt e-firmaet er godkendt af e-mærket

Trustpilot præsterer adskillige udmærkede løsninger til at eftersøge ganske mange nuværende brugeres bedømmelser og derved er det fornuftigt, at du analyserer internet butikkens anmeldelser forinden du handler.

Facebook byder på lignende stort set stabile chancer for at få indtryk af internet firmaets kundetilfredshed. I øvrigt ser vi faktisk internet foretagender hvor man kan skrive en omtale af deres køb, som også kan bruges til afvejning af kundernes tilfredshed.

Websitet er finansieret af annonceindtægter. Vi har aftaler med et hav af e-forretninger derved at vi publicerer virksomhedernes tilbud, og opnår kommission ifald vores besøgende realiserer en bestilling.

Orientering om tilbud og e-firmaer understøttes hele tiden, men vi ønsker ikke at blive stillet ansvarlig for korrektioner der er realiseret efter seneste opdatering af vores data.