Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

En lang række online shops udlover efterhånden diverse forskellige fragtløsninger. Det mest almindelige er nu om stunder at afsende til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente de bestilte varer lige når det passer dig. Metoden er jo ultra nem, samt tit også den billigste type af levering.

Adskillige online forhandlere tilsiger levering på næste hverdag på masser af produkter, men vær vagtsom da det er regnet ud fra at handlen gemmenføres tidligere end et besluttet tidspunkt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få produkterne ekspederet inden lagermedarbejderne tager hjem.

Trustpilot giver dig ganske anstændige muligheder

Det er i dag virkelig simpelt for købere at prissammenligne på flere online webshops og så har massevis af online forhandlere været nødt til at nedbringe udsalgspriserne på mange af deres produkter – til børn og babyer, og desuden også til herrer og damer – drastisk, og endda nogle gange garantere levering uden omkostninger.

Men det kan stadigvæk vise sig gunstigt at tjekke nogle enkelte online webshops efter rabat forud for at du køber, således at du er skudsikker på at modtage den mindst kostelige pris.

Man bør dog være klar over, at i tilfælde af at en internet butik tilbyder deres varer for en salgspris der kan virke ufattelig god, så bør det ofte være et faresignal om en bedragerisk online forretning. Betalinger med kort er imidlertid inkluderet i et regelsæt, der forsvarer køberen overfor uærlige online outlets.

Generelt går vi ind for kortkøb eller mobilbetaling. Som alternativ burde du benytte en løsning på afbetaling som eksempelvis ViaBill, forudsat du hellere vil honorere pengene over flere uger.

Før folk bestiller hos en e-shop kan man i virkeligheden granske butikkens handelsaftale, det er dog mange gange et tidskrævende arbejde.

Et alternativt forslag er at se nærmere på om webbutikken er godkendt af e-mærket, fordi det almindeligvis er en angivelse af at internet firmaet opretholder de officielle regler, udover at hjemmesiden undertiden undersøges af eksperter der kender til de gældende love. Dette er en god anledning til bistand, hvis du udsættes for udfordringer i processen med dit køb. Læs mere her.

Endvidere slår vi et slag for at køber er på vagt for de mest essentielle vilkår der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen, fx den bytteret online webshoppen kører med. I relation til det er det ydermere essesentielt, at man til enhver tid gemmer ens faktura, således man i fremtiden vil kunne vidne om sin shopping, ligegyldigt om du søger produkter til en dreng eller pige.

En række e-firmaer lover portofri levering

Trustpilot forærer dig i højeste grad troværdige genveje til at læse mange øvrige køberes observationer og af den grund er det klogt, at du vurderer online webshoppens omtaler forud for at du bestiller.

Facebook yder ligeledes i højeste grad fordelagtige løsninger til at få indsigt i internet butikkens troværdighed. Desuden møder vi en række online butikker hvor kunder kan tilkendegive en anmeldelse af virksomhedens service, hvilket ydermere bør drages fordel af til vurdering af kundernes tilfredshed.

Denne hjemmeside er reklamefinansieret. Vi samarbejder med et hav af online forretninger derved at vi promoverer deres varer, og tager imod betaling ifald en bruger fra vores side fuldfører et indkøb.

Anvisninger omkring tilbud og butikker på nettet værnes om jævnligt, men vi kan ikke stilles ansvarlig for rettelser der måtte være foretaget efter at vi sidst opdaterede de viste informationer.