Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

En række internet virksomheder udlover heldigvis en hel del forskellige leveringsløsninger. En yndling er nu om stunder levering til et afhentningssted, hvor du selv kan afhente din bestilling når det passer ind i din kalender. Muligheden er nemlig meget enkel, og tit ydermere den mindst kostelige leveringsmanér.

Du bør ligeledes afveje for og imod at få leveret til din hjemmeadresse eller til adressen hvor du arbejder. Fragtløsningen bliver til tider en anelse mindre prisbillig, men derudover i høj grad praktisk. Den mest prisbevidste leveringsmulighed vil dog utvivlsomt være selv at hente ordren, men den mulighed beroer på at du er i kort afstand af internet forretningens tilholdssted.

Leveringstiden er ualmindeligt afgørende såfremt du skal bruge dine nye produkter inden for kort tid, og herved er det relativt centralt at vi kontrollerer tidshorisonten for levering på det respektive produkt.

Flere forhandlere på nettet garanterer levering efter en enkelt hverdag på en lang række af deres varenumre, som regnes ud fra at transaktionen realiseres tidligere end et fastsat tidspunkt, således at de garanteret kan nå at få varerne afsendt forud for at de lageransatte holder fyraften.

En række internet forhandlere sikrer fragtfri levering, men i reglen afkræver det at der indkøbes for en bestemt sum. Alternativt skal du snuppe den billigste fragtmetode, hvilket gerne – om du opholder sig tæt på Odense, Frederikshavn eller Jyllinge – vil blive at få fragtmanden til at bringe ordren til en pakkeshop.

Flere internet varehuse byder på dag-til-dag levering

Det er rigtig fremkommeligt for forbrugerne at sammenligne priser (via fx PriceRunner) på tværs af e-butikker og derved har mange online forretninger været presset til at at nedbringe salgspriserne på produkterne – til juniorer, og samtidig også til herrer og damer – betydeligt, og endda nogle gange sikre gebyrfri levering.

Det kan dog immervæk blive gunstigt at kigge forbi forskellige online varehuse efter rabat forud for at du handler, sådan at du ikke er i tvivl om at antage den laveste pris.

Du må lige meget hvad være så påpasselig, at hvis en butik på nettet afsætter produkter for en udsalgspris som anses for hamrende fordelagtig, så er det for det meste være en indikator for en falsk shop. Bestillinger med kort er imidlertid dækket ind under et regulativ, som værner folk overfor uoprigtige internet outlets.

En forsikring om at online webshoppen efterkommer de opstillede regler

Før nogen bestiller på en netshop behøver de i virkeligheden gennemgå butikkens forretningsvilkår, men det er for det meste et tidskrævende arbejde.

En anden valgmulighed kan være at finde ud af om internet firmaet er medlem af e-mærket, grundet at det burde være en sikring om at online forretningen følger de opstillede regler, samt at internet virksomheden løbende besøges af specialister som kender retningslinjerne. Dette er desuden en god anledning til bistand, ifald du skulle få vanskeligheder i processen med din shopping. Du kan finde mere information via det her link.

Udover dette stiller vi forslag om at man er klar over de grundlæggende regler der har indflydelse på ordren, som eksempelvis hvilken byttepolitik butikken tilbyder. Her er det på samme måde essesentielt, at man til enhver tid gemmer ens e-mail kvittering, så man altid kan bekræfte handlen, hvad end man shopper til en voksen eller et barn.

Levering til din bolig eller ud til din arbejdsplads

Trustpilot tilbyder dig ret passelige genveje til at iagttage forskellige øvrige konsumenters observationer og derved tilrådes det, at du tolker netbutikkens omtaler før du køber.

Facebook tilbyder lignende super habile løsninger til at få indsigt i internet selskabets troværdighed. Derudover er der nogle internet selskaber som tilbyder folk at registrere en omtale af ordreforløbet, hvilket desuden må anvendes til at bedømme hvor glade kunderne er.

Vores website er finansieret af annonceindtægter. Vi har et fast samarbejde med en lang række internet outlets hvori vi promoverer butikkernes produkter, og indtjener betaling hvis de besøgende vi sender videre gennemfører en ordre.

Data omkring tilbud og butikker på nettet vedligeholdes jævnligt, men vi kan ikke stilles ansvarlig for forandringer der er realiseret siden vi nyligst opdaterede hjemmesidens data.