Vælg en side

Pipedream Fuck Me Silly 3 Mega Masturbator

DKK 2.595,00

Verdens mest realistiske Real Doll Onaniprodukt til mænd. Mærk Fuck Me Silly dukkens stramme vagina eller tag hende analt. … læs mere her
Er Pipedream Fuck Me Silly 3 Mega Masturbator på lager?
Køb Pipedream Fuck Me Silly 3 Mega Masturbator

Varenummer (SKU): 603912290103 Varekategorier: , , , , , , ,

Beskrivelse

Pipedream Fuck Me Silly 3 Mega Masturbator produktfakta

  • Navn: Pipedream Fuck Me Silly 3 Mega Masturbator
  • Pris: kr. 2595.00
  • Id: 603912290103
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600
  • Diskret levering: Ja
  • Returret: 30 dage
  • Hurtig levering: bestiller du Pipedream Fuck Me Silly 3 Mega Masturbator inden kl. 17 på en hverdag sendes den samme dag, og leveres dermed dagen efter
  • Billig fragt: det koster kun kr. 29 i fragt – medmindre du jo køber for over kr. 600, så får du gratis fragt

Yderligere beskrivelse og flere billeder af Pipedream Fuck Me Silly 3 Mega Masturbator her:
Pipedream Fuck Me Silly 3 Mega Masturbator

Mange leder efter den billigste Pipedream Fuck Me Silly 3 Mega Masturbator på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på Pipedream Fuck Me Silly 3 Mega Masturbator her: billigste Pipedream Fuck Me Silly 3 Mega Masturbator

Sexlegetøj til hele Danmark

Sexlegetøj er blevet rigtig populært i Danmark, og den store popularitet gør det muligt at have et stort udvalg. Med det store udvalg af sexlegetøj, findes der noget til enhver smag – både til ham og hende, og selvfølgelig også til par. Der er mange forskellige ting at vælge mellem.

Køb Pipedream Fuck Me Silly 3 Mega Masturbator i dag med 30 dages returret for kun kr. 2595.00, så sendes den direkte hjem til dig i diskret indpakning.

Vibratorer

En vibrator er ikke ”kun” en penis udformet dildo med indbygget motor, som giver vibrationer. Det kan også være en lille diskret størrelse, som let kan gemmes væk i tasken og bruges til stimulation af klitoris, når lysten lige melder sig. Vibrator-æg falder også ind under denne kategori, og er som navnet afslører et vibrerende æg, der sættes op i skeden. Vibratorer kan også være vandtætte, så de kan tages med i badet.

Dildoer

En dildo er nok det mest klassiske stykke sexlegetøj, der findes. Det er dog ikke alle den gammeldags hudfarvede gummidildo, som de fleste nok tænker på, når de hører ordet dildo. Der er realistiske dildoer, der er udformet som en penis – disse findes, som i det virkelige liv, også i mange størrelser og udformninger. Du kan så få forskellige varianter, hvor der er en sugekop på, en version til at spænde på – også kendt som en strap-on eller påspændingsdildo. Desuden kan du også få dildoer lavet i glas eller stål.

Anal sexlegetøj

Der laves også sexlegetøj til anal brug. De fås også i forskellige størrelser og udformninger, og igen er der også forskellige kategorier som f.eks. anal begynder, anal plug, anal vibrator, anal dildo mm. Og der er heldigvis og et godt udvalg af glidecreme, som gør det hele mere behageligt og sjovt – som det jo skal være med sexlegetøj.

Sexlegetøj til mænd

Til mænd findes der en række sexlegetøj, der kan bruges alene eller sammen med en partner. Der er penisringe, anal sexlegetøj og onaniprodukter. Onaniprodukter kan f.eks. være de Fleshlights, sexdukker, vibratorer mm.

Sexlegetøj til par

Par kan sammen bruge alt sexlegetøj – selv om noget af det beregnet til single brug, så kan det sagtens være frækt at bruge sammen som par. Udover det legetøj der allerede er nævnt, er der decideret sexlegetøj, som vil være kedeligt at bruge alene. Det kan f.eks. være et blindfold, en strapon dildo eller et sexspil, som kræver mindst to deltagere, for at det er sjovest. Som med meget andet, så bliver det sjovere, når man deler med andre – og det gælder bestemt også indenfor sexlegetøj.