Vælg en side

Topco CyberSkin Full-On-Farrah Vibrerende Pussy og Ass

DKK 1.195,00

Drømmer du om hede oplevelser med reality stjernen Farrah Abraham? Så har Topco lavet denne Full-On-Farrah kvalitets sexdukke specielt til dig. Med varmelegemer og bullet vibrator. … læs mere her
Er Topco CyberSkin Full-On-Farrah Vibrerende Pussy og Ass på lager?
Køb Topco CyberSkin Full-On-Farrah Vibrerende Pussy og Ass

Varenummer (SKU): 788866010110 Varekategorier: , , , , ,

Beskrivelse

Topco CyberSkin Full-On-Farrah Vibrerende Pussy og Ass produktfakta

  • Navn: Topco CyberSkin Full-On-Farrah Vibrerende Pussy og Ass
  • Pris: kr. 1195.00
  • Id: 788866010110
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600
  • Diskret levering: Ja
  • Returret: 30 dage
  • Hurtig levering: bestiller du Topco CyberSkin Full-On-Farrah Vibrerende Pussy og Ass inden kl. 17 på en hverdag sendes den samme dag, og leveres dermed dagen efter
  • Billig fragt: det koster kun kr. 29 i fragt – medmindre du jo køber for over kr. 600, så får du gratis fragt

Yderligere beskrivelse og flere billeder af Topco CyberSkin Full-On-Farrah Vibrerende Pussy og Ass her:
Topco CyberSkin Full-On-Farrah Vibrerende Pussy og Ass

Mange leder efter den billigste Topco CyberSkin Full-On-Farrah Vibrerende Pussy og Ass på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på Topco CyberSkin Full-On-Farrah Vibrerende Pussy og Ass her: billigste Topco CyberSkin Full-On-Farrah Vibrerende Pussy og Ass

Sexlegetøj til hele Danmark

Sexlegetøj er blevet rigtig populært i Danmark, og den store popularitet gør det muligt at have et stort udvalg. Med det store udvalg af sexlegetøj, findes der noget til enhver smag – både til ham og hende, og selvfølgelig også til par. Der er mange forskellige ting at vælge mellem.

Køb Topco CyberSkin Full-On-Farrah Vibrerende Pussy og Ass i dag med 30 dages returret for kun kr. 1195.00, så sendes den direkte hjem til dig i diskret indpakning.

Vibratorer

En vibrator er ikke ”kun” en penis udformet dildo med indbygget motor, som giver vibrationer. Det kan også være en lille diskret størrelse, som let kan gemmes væk i tasken og bruges til stimulation af klitoris, når lysten lige melder sig. Vibrator-æg falder også ind under denne kategori, og er som navnet afslører et vibrerende æg, der sættes op i skeden. Vibratorer kan også være vandtætte, så de kan tages med i badet.

Dildoer

En dildo er nok det mest klassiske stykke sexlegetøj, der findes. Det er dog ikke alle den gammeldags hudfarvede gummidildo, som de fleste nok tænker på, når de hører ordet dildo. Der er realistiske dildoer, der er udformet som en penis – disse findes, som i det virkelige liv, også i mange størrelser og udformninger. Du kan så få forskellige varianter, hvor der er en sugekop på, en version til at spænde på – også kendt som en strap-on eller påspændingsdildo. Desuden kan du også få dildoer lavet i glas eller stål.

Anal sexlegetøj

Der laves også sexlegetøj til anal brug. De fås også i forskellige størrelser og udformninger, og igen er der også forskellige kategorier som f.eks. anal begynder, anal plug, anal vibrator, anal dildo mm. Og der er heldigvis og et godt udvalg af glidecreme, som gør det hele mere behageligt og sjovt – som det jo skal være med sexlegetøj.

Sexlegetøj til mænd

Til mænd findes der en række sexlegetøj, der kan bruges alene eller sammen med en partner. Der er penisringe, anal sexlegetøj og onaniprodukter. Onaniprodukter kan f.eks. være de Fleshlights, sexdukker, vibratorer mm.

Sexlegetøj til par

Par kan sammen bruge alt sexlegetøj – selv om noget af det beregnet til single brug, så kan det sagtens være frækt at bruge sammen som par. Udover det legetøj der allerede er nævnt, er der decideret sexlegetøj, som vil være kedeligt at bruge alene. Det kan f.eks. være et blindfold, en strapon dildo eller et sexspil, som kræver mindst to deltagere, for at det er sjovest. Som med meget andet, så bliver det sjovere, når man deler med andre – og det gælder bestemt også indenfor sexlegetøj.